✓ Køb for DKK 699,00 mere og få gratis fragt
  • Ta et kig indenfor

Loppegalleriet

En flot vase, en krystalklar flaske, et gammelt smukt sølvfad og en kniplet dug giver indretningen det personlige hyggelig touch, som vi hos Homeloving er helt vilde med.

Nye ting kan være flotte, men er ofte uden sjæl. Gamle ting fortæller en historie . Måske er det tante Annas suppeterrin, som pynter på skænken. Måske er det farmors gamle sølvbestik, som kommer på julebordet år efter år eller måske er det det gamle karlekammerskab, som stammer fra barndomshjemmet og som nu er flyttet ind hos dig.. Dit hjem pyntes let med de skønneste loppefund .

Håndplukkede loppefund i butikken

Hos Homeloving håndplukker vi loppefund på markeder i ind -og udland . Da det er gamle ting vil der forekomme skår, glaspest, glasurfejl samt aldersbetinget patina. Det er helt naturligt, da det jo er gamle ting og efter vores mening er det bare så charmerende, når det kan ses at ting har levet et liv. Der vil ofte kun være en af hver, og derfor kan disse varer ikke købes på webshoppen , men kun i den fysiske butik. I dette galleri vil vi løbende opdatere med nye gamle fund. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at reservere eller måske bare gerne vil have flere oplysninger.

Find din vare her

Åbningstider:
Tors/Fre: 13.00 - 17.00
Lør/søn: 12.00 - 15.00

Find os her:
Søndermarken 5,
Ejstrupholm, Vejle

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved