✓ Køb for DKK 699,00 mere og få gratis fragt

Skab et unikt nordisk, vintage look

Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne D’ Arc Living er specielt velegnet til møbler, vægge og gulve. Det giver det originale, matte kalkede look, som mange gamle møbler har, og som vi Hos Homeloving er helt vilde med. 

Maling i 60 farver

Vælg mellem 60 forskellige farver, som giver dine møbler et unikt præg med din særligt udvalgte farve.

Voks og efterbehandling

Med antique wax får dit malede element en perfekt afslutning, som også beskytter malingen.

Tilbehør og effekter

Find særlige malingseffekter og mønstre, som kan give endnu mere personlighed i dit malerprojekt.

Vi forhandler Vintage Paint

I serien fra Vintage Paint findes også antique wax, som er perfekt til efterbehandling samt patinering af det malede. Antique wax kan også anvendes alene på ubehandlet træ. Dermed opnår du et autentisk udseende på dine møbler og overflader.

Antique wax beskytter og gør overfladen stærk, rengøringsvenlig og vandafvisende. Antique wax findes ligeledes i to størrelser – 50 ml og 370 ml. Maling og voks findes i mange farver. Hvis du ikke finder den farve, som du søger, så kontakt os venligst – så sørger vi for at bestille den hjem til dig.

Vores kalk maling varer

Vi får hele tiden nye spændende vare i butikken. Følg med i vores helt friske tilbud her på siden, eller fordyb dig i de forskellige kategorier. Du kan også søge præcis den vare frem, du leder efter. Er du kommet helt i tvivl, så kan du altid ringe til os eller kigge forbi vores fysiske Home Loving butik.

Vi glæder os til at skabe smukke rammer i dit hjem

Vi giver råd til indretning

Hos Homeloving sætter vi en ære i, at blive inddraget i indretningen af dit hjem. Vi sætter tid af til at tale med dig, hjælper med at finde det helt rigtige møbel og komme med gode råd.

Find din vare her

Åbningstider:
Tors/Fre: 13.00 - 17.00
Lør/søn: 12.00 - 15.00

Find os her:
Søndermarken 5,
Ejstrupholm, Vejle

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved