kalkmaling-billede-2
kalkmaling-billede-1-
kalkmaling-billede-3

Kalkmaling

Drømmer du om at give dine gamle møbler nyt liv? At male møbler er den mest anvendte løsning, når vi taler om hurtig forvandling. Men hvor tit er du ikke gået død i projektet, fordi møblet både skal vaskes ned med grundrens, slibes og have et lag grunder?

Læs med videre og vi vil fortælle dig, at der er en nemmere måde! 

Må vi præsentere dig for Vintage Paint Kalkmaling! Dette er malingen, som vil forandre dit liv – og dit hjem. Kalkmaling er til dig som:

  • Ønsker at se resultater – HURTIGT 
  • Ønsker at give dine gamle møbler nyt liv
  • Kan lide et mat look 
  • Ønsker et slidstærkt resultat (med efterbehandling af voks)
  • Har andet at bruge din tid på, end at vente på, at maling tørrer

Vintage Paint Kalkmaling hæfter på alle overflader uden forbehandling! Ja du læste rigtigt. Det vil sige, at du både kan bruge Vintage Paint Kalkmaling på træ, plastik, glas, tekstiler, vægge. Det er kun din fantasi der sætter grænser. 

Men ingen regel uden undtagelser. Vi har erfaret, at på i møbler med meget glat overflade (som fra lak), kan være en god idé, at bruge Vintage Paint Spærregrunder først. Spærregrunderen tørrer på under 30 minutter og er meget nem at arbejde med. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan. 

For at komme godt i gang med dit DIY projekt, kan du med fordel købe en vejledning eller bøger om at male med kalkmaling