Vores Historie..

På en smuk sommerdag i august 2015, blev min datter og jeg enige om at afholde et lille loppemarked i hendes have, som lå perfekt ud til vejen, og hvor mange biler kørte forbi. Vejret var skønt. Vi fik solgt mange af vores loppefund, snakkede med en masse skønne mennesker og hyggede os med kolde drikke, mens vi nød solen. En perfekt dag.

Denne sommerdag er en dag som jeg altid vil huske. Denne dag blev nemlig startskuddet til at realisere en drøm om egen butik,hvor jeg kunne dele ud af min passion for indretning, loppefund og istandsættelse af møbler.

Jeg har altid elsket at gå og snuse på markeder i ind og udland. Altid på jagt efter lige præcist den unikke og smukke gamle ting, som kunne give mit hjem det helt personlige hyggelig touch. Jeg tog derfor ret hurtigt beslutningen om at inddrage en lille del af garagen på privat adressen til butik. Herfra solgte jeg håndplukkede loppefund samt istandsatte møbler. Det var fra starten en stor succes med mange kunder, så det varede ikke længe inden pladsen i garagen var for trang, derfor tog jeg springet i juni 2017 og lejede større lokaler ude i byen.

Sommeren 2017 blev brugt på at istandsætte de nye lokaler, indkøbe mange lækre lopper samt male rigtig mange møbler, så den 500 m2 store butik kunne være klar til Grand Opening D 1 september 2017.

Efter kort tid valgte jeg at udvide sortimentet med nyt brugskunst og interiør fra kendte mærker som Ib Laursen, Chic Antique, Jeanne d’Arc Living og Sjælsø Nordic. Lækre delikatesser fra Vestjyske Delikatesser, økologiske og håndlavede sæber, hudplejeprodukter og duftlys fra Munkholm og uimodståelige bornholmske karameller fra Karamelkompaniet blev også en del af det store sortiment i butikken. Derudover blev jeg også forhandler af kalkmalingen Vintage Paint.

Det seneste skud på stammen er denne webshop, så dig, der ikke har mulighed for at besøge den fysiske butik, kan shoppe hjemmefra i ro og mag.

De kærligste hilsner
Winnie

om-home-skab
om-home-kander
om-home-flasker
om-home-vintage