Kalkmaling

Vintage Paint Kalkmaling

Drømmer du om, at give dine gamle møbler nyt liv?

At male dem er den mest anvendte løsning. Men hvor tit er du ikke gået død i projektet, fordi møblet både skal vaskes ned med grundrens, slibes og have et lag grunder? Læs med videre og vi vil fortælle dig, at der er en nemmere måde! 

Må vi præsentere dig for Vintage Paint Kalkmaling! Dette er malingen, som vil forandre dit liv – og dit hjem. Vintage Paint Kalkmaling er til dig som:

  • Ønsker at se resultater – HURTIGT 
  • Ønsker at give dine gamle møbler nyt liv
  • Kan lide et rustikt og mat look 
  • Ønsker et slidstærkt resultat (med efterbehandling af voks)
  • Ikke gider at bruge din tid på at maling tørrer 

Malingen hæfter på alle overflader uden forbehandling!

Ja du læste rigtigt. Det vil sige, at du både kan bruge malingen på træ, plastik, glas, tekstiler, vægge. Det er kun din fantasi der sætter grænser. 

Men ingen regel uden undtagelser. Vi har erfaret, at på i møbler med meget glat overflade (som fra lak), kan være en god idé, at bruge Vintage Paint Spærregrunder først. Spærregrunderen tørrer på under 30 minutter og er meget nem at arbejde med. Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan. 

En stor rækkeevne og kort tørretid

Hos Homeloving har vi 2 størrelser på Vintage Paint Kalkmaling:

  • 100 ml – rækkeevne på ca. 1 m2
  • 700 ml – rækkeevne på ca. 7 – 10 m2

Når du åbner din bøtte med maling, er det vigtigt at du rører godt rundt, da kalken ligger sig i bunden. Lav en test af farven på bagsiden, bunden eller indeni møblet, hvor du kan vurderer sugeevnen. Står dit møbel i råt træ vil der være en høj sugeevne. Her kan du med fordel fortynde malingen med en smule vand, så bliver den meget nemmere at arbejde med. 

Du vil ofte kunne nøjes med kun at give dit møbel 1 lag maling (hvis du ikke fortynder den). Vi anbefaler dog at give 2 lag, for at være sikker på, at hele møblet er dækket. Malingen er tør på 30 minutter og du kan male 2. lag efter blot 1 time. 

 

Viser 1–12 af 102 resultater