SKU N/A Category

Dusty Olive

DKK 49,00

Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne D’ Arc Living er specielt velegnet til møbler, vægge og gulve. Det giver det originale, matte kalkede look, som mange gamle møbler har, og som vi Hos Homeloving er helt vilde med.

Malingen klæber til næsten alle overflader uden forbehandling, slibning eller grunding. Derudover er malingen vandbaseret, miljøvenlig, ECOlabelmærket og godkendt til børnemøbler.

Ryd

Denne flotte farve hedder Dusty Olive. Du kan ofte bruge malingen uden forbehandling, men vi anbefaler dog alligevel at du giver en let slibning for at være på den sikre side, at kalkmalingen hæfter bedst muligt. Det samme med grunder, du behøver heller ikke at bruge grunder når du maler med Dusty Olive, men skal du male et møbel i råt træ eller som er behandlet med lak, så anbefaler vi, at du bruger grunder. Du kan finde vores spærregrunder her.

Når du arbejder med møbler i råt træ kan der komme en gennemslag af farven. Det rå træ kan også suge kalkmalingen meget let. Her kan du med fordel blande lidt vand i malingen, så det bliver nemmere at male med. Vandet gør ikke noget ved farven. Du kan hurtigt mærke om møblet suger meget. Du ser meget hurtigt, hvordan kalkmalingen tørrer og det kan være svært at pensle ud.

Du kan med fordel bruge Antique Wax, du finder det her. Voksen er med til at beskytte møblet mod slid og pletter. Voksen er super nem at påføre og tager ikke særlig lang tid. Du kan enten påføre det med en gammel klud eller svamp, eller du kan bruge denne pensel til voks.

Du kan også bruge Vintage Paint Kalkmaling på andre ting end bare møbler. Du kan blandt andet male en væg, på tøj, glas, metal, plastik, læder, stof og meget mere.