Vagtelæg – Natur

Ib Laursen

DKK 85,00

Smukke naturfarvede vagtelæg. 

Kan bruges både som påskepynt, til borddækningen eller i dekorationer. Kun din fantasi sætter grænser! Utrolig smuk farve med fint mønster. Æggene måler 3 cm i højden. 

Du får en æske med 60 små æg i. 

1 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Anerledes påskepynt kan være disse vagtelæg i naturfarve

Naturfarvede vagtelæg er små søde æg med fint mønster. Æggene er meget prorøse, så du skal passe på, når du tager dem ud af kassen. 

Æggene er rigtig søde at bruge til påske, men du kan selvfølgelig også bruge dem på andre tider af året. Vi bruger selv æggene til at dække det fineste påske og forårsbord. Vi bruger dem også til at lave fine dekorationer med. De naturfarvede vagtelæg er også super fine i en kasse med stearinlys eller de kan lægge direkte på bordet. 

Du får en stor bøtte med 60 små æg i til bare 95 kroner. 

Måler 3 cm i højden.

Hos Homeloving finder du et stort udvalg af pynt til hjemmet. Vi går op i at skabe hyggelige hjem med masser af stearinlys, bløde tekstiler og skæve loppefund. Her på siden finder du et stort mix af nyt og gammelt. Vi tror nemlig på, at man kan skabe sin egen personlige stil ved at mikse nyt og gammel samt romantisk og rustikt. Vi skriver på alle vores produkter om det er vintage eller nyproduceret. 

Vores Vintage varer er skæve, sjove og ikke mindst fine loppefund. Vi har både brugskunst, møbler og andet. Se vores Vintage varer HER

Vores nyproducerede varer spænder bredt. I denne kategori finder du et stort udvalg af interiør til hjemmet. Lige fra lysestager til puder til sofaen. Se vores nyproducerede varer HER 

Køber du for over 699 kr. opnår du gratis fragt, der fratrækkes automatisk ved kassen. 

Følg os på Facebook HER