SKU N/A Category

Warm Cream

DKK 49,00DKK 199,00

Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne D’ Arc Living er specielt velegnet til møbler, vægge og gulve. Det giver det originale, matte kalkede look, som mange gamle møbler har, og som vi Hos Homeloving er helt vilde med.

Malingen klæber til næsten alle overflader uden forbehandling, slibning eller grunding. Derudover er malingen vandbaseret, miljøvenlig, ECOlabelmærket og godkendt til børnemøbler.

Ryd

Warm Cream Kalkmaling fra Vintage Paint

Denne smukke farve hedder Warm Cream. Farven er hvid, men nuancen er varm. Farven er en af vores mest populære kalkmalinger. Du kan enten bruge kalkmalingen som den er, eller bruge den til at blande sammen med andre kalkmalings farver. Warm Cream kan bruges sammen med andre kalkmalings farver for at gøre farven lysere.

Kalkmaling er lavet af 100 % naturlige ingredienser og har EU miljømærket. Det der kendetegner kalkmaling er, at malingen er mat. Samtidig har den en utrolig god tørreevne og dækkeevne. Ofte er 1 lag nok til at dække. Vi anbefaler dog altid at at give 2 lag, for at være på den sikre side af, at møblet, væggen eller hvad du maler på, er ordentlig dækket. Ofte er det heller ikke nødvenlig at forbehandle. Men igen handler det om, hvad du maler. Vi anbefaler dog alligevel at du giver møblet en let slibning. Har møblet en glat overflade, så kan du bruge en primer, som du finder HER

Til efterbehandling anbefaler du at du bruger enten voks eller lak. Voksen er super nem at påføre med enten en klud, viskestykke eller en pensel. Det tager ikke lang tid og der er hurtig tørretid.