SKU N/A Category

Warm Red

DKK 49,00DKK 199,00

Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne D’ Arc Living er specielt velegnet til møbler, vægge og gulve. Det giver det originale, matte kalkede look, som mange gamle møbler har, og som vi Hos Homeloving er helt vilde med.

Malingen klæber til næsten alle overflader uden forbehandling, slibning eller grunding. Derudover er malingen vandbaseret, miljøvenlig, ECOlabelmærket og godkendt til børnemøbler.

Ryd

Warm Red Kalkmaling

Denne varme og smukke farve hedder Warm Red. Kalkmalingen er rød. Hvis du ikke synes om nuancen, kan du selv blande din egen nuance ved at mikse en eller flere andre kalkmalingsfarver sammen. Du kan blandt andet blande den med en gul og komme mere over i de orange toner. Eller blande den med en hvid og få en lysere rød farve.

Ofte kan du bruge malingen uden forbehandling. Alligevel anbefaler vi, at du giver en let slibning inden du maler, for at være på den sikre side, for at kalkmalingen hæfter bedst muligt. Det samme med grunder, du behøver heller ikke at bruge grunder når du maler med Warm Yellow, men skal du male et møbel i råt træ eller som er behandlet med lak, så anbefaler vi, at du bruger grunder. Du kan finde vores spærregrunder her.

Du kan med fordel bruge Antique Wax, du finder det her. Voksen beskytter møblet mod slid og pletter. Voksen er rigtig nem at påføre og det tager ikke lang tid. Du kan enten påføre det med en klud eller svamp, eller du kan bruge denne pensel til voks.

Du kan også bruge Vintage Paint Kalkmaling på andre ting end bare møbler. Du kan blandt andet male en væg, på tøj, glas, metal, plastik, læder, stof og meget mere.