✓ Køb for DKK 699,00 mere og få gratis fragt
 • vintage fund spejl
  Flotte og unikke

  Vintagefund

 • Vintage fund open skilt
  Flotte og unikke

  Vintagefund

 • vintage fund malet kommode
  Flotte og unikke

  Vintagefund

Kategorier

Vintage fund vintage møbler gammel kommode

Vintage Møbler

Vintage interiør

Vintage Interiør

Vintage skæve fund gammel rude

Skæve Fund

Giv din indretning et personligt præg med Vintagefund

Vil du give din indretning et personligt præg, så kan Vintage møbler eller interiør være vejen frem for dig. Ved at vælge skæve fund eller istandsatte møbler til dit hjem, får du unik interiør, som man ikke lige ser alle steder. 

Hvad kan jeg finde i kategorierne?

I disse kategorier finder du alt mellem himmel og jord. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du kan være heldig at finde i ovenstående kategorier. Det der er sjovt ved disse kategorier er, at når en ting er solgt, så er den væk. Der er nemlig ofte kun 1 af hver produkt eller møbel. Så vent ikke for længe med at beslutte dig. Det fund du har forelsket dig i, kan være væk om 1 time. 

Vintage Møbler

I denne kategori finder du både ægte Vintage Møbler, men også møbler som Homeloving har sat i stand med Vintage Paint Kalkmaling og som er afsluttet med Vintage Voks. Du kan også finde møbler i denne kategori som vi har lavet forskellige sjove effekter på, hvor vi har brugt Effect Paint.

Vintage Interiør 

I denne kategori finder du brugskunst og interiør. Alle produkter er nøje udvalgt. Du kan være heldig at der følger en lille historie med den ting du køber. Dyk ned i kategorien og find fint Vintage Interiør.

Skæve Fund

Skæve fund er alle de sjove ting og det kan være alt med himmel og jord. Se kategorien igennem og se vores udvalg lige nu. 

Homeloving startede med kun at sælge Vintage Interiør og Møbler, men siden hen er det vokset til ny producerede produkter. Vi mener at når man mikser nyt og gammelt kan man sætte sit helt eget personlige præg på indretningen. 

Her på siden finder du vores udvalgte fund af møbler og interiør. Alle produkter i ovenstående kategorier er omfattet brugtmomsordningen. 

Hvis du følger os på de Sociale Medier som Facebook og Instagram, så vil du se at vi dagligt poster nye spændende produkter. Du kan følge os ved at klikke på ikonerne nedenfor. 

Vintage udstoppede dyr
Vintage globus
Vintage bambus bord med glas
Vintage værktøjskasse
Gamle juleplatter
Gamle flotte glas med guld bund og hank

Find din vare her

Åbningstider:
Tors/Fre: 13.00 - 17.00
Lør/søn: 12.00 - 15.00

Find os her:
Søndermarken 5,
Ejstrupholm, Vejle

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved